STOP suchým vlasom s vlasovými olejmi

S nepríjemným pocitom suchých vlasov sa stretávame pomerne často. Vplyvom rôznych kozmetických produktov, ktoré aplikujeme na vlasy, sa postupne vlasy vysušujú a potrebujú Vašu starostlivosť. V tomto prípade je dobré, ak zareagujete skôr, ako keď je už neskoro. Už pri samotnom náznaku suchých vlasov a pocitu svŕbenia pokožky v tejto oblasti, by ste mali použiť niektoré z dostupných olejov na vlasy.

Oleje na suché vlasy sú na trhu už niekoľko rokov. Za tento čas sa postupne vylepšovalo ich zloženie až do bodu, v ktorom sa nachádzajú teraz. Ich účinok je preukázateľný už po pár razoch používania a preto sú veľmi obľúbenými. Často vytvárajú neviditeľný film či vrstvu okolo korienkov Vašich vlasov, pričom táto vrstva Vás chráni od ostatných prípravkov na vlasy a celkovo od prostredia, aby sa vlasy ešte viac nevysušovali. Na suché vlasy a celkovú regeneráciu vlasov máme aj v našej ponuke hneď niekoľko druhov prípravkov, medzi ktoré patria, samozrejme, oleje, ale aj rôzne séra a krémy. Účinnosť všetkých menovaných prípravkov je zaručená už po niekoľkých dňoch, je len na Vašom rozhodnutí, ktorý druh prípravku si vyberiete.

Hebkosť a lesk Vašich vlasov

 S olejmi na suché vlasy sa väčšinou spájajú aj ďalšie vlastnosti, ktoré napomáhajú k lesku a hebkosti samotných vlasov. Lesk a hebkosť vlasov by chcela mať azda každá žena. Nie všetky prípravky ich však dokážu zaručiť a po niekoľkých neúspešných pokusov to mnoho žien vzdáva s tým, že hebké či lesklé vlasy nikdy mať nebudú. My však máme v ponuke pre Vás oleje na vlasy, ktoré vyriešia Vás problém so suchými vlasmi, a ak ich budete aj správne aplikovať, budú Vaše vlasy krásne hebké a lesklé. Takéto regeneračné oleje posilňujú vlasy ako také, dodávajú im novú silu a energiu do ďalšieho rastu, pričom sa táto zmena neodzrkadlí len v samotnom vnútri vlasov, ale aj navonok. Do tohto vlasového vlákna preniká množstvo malých molekúl, ktoré podporujú vlhkosť samotných vlasov a taktiež posilňujú keratínovú väzbu. Vlasy sú tak dostatočne hydratované, čo rieši Váš problém.

 

Vhodné pre každú z Vás

Ak už máte vlasy prírodné, či sú pravidelne upravované farbami na vlasy, alebo sú krátke či dlhé, naše oleje na vlasy sú vhodné pre každú z Vás. Nenechajte sa teda odradiť ostatnými výrobcami či produktmi, ktoré sú vhodné len pre špecifické typy vlasov a práve pre Vaše vlasy nemôžete nič podobné nájsť. U nás si môžete vybrať z celého sortimentu, keďže Vám rozumieme, že každá z Vás môže mať vlasy iné a takisto aj iné potreby a požiadavky.

Pri olejoch na vlasy je určite dôležitá aj ich vôňa. V minulosti, najmä kvôli výťažkom z rôznych, nie príliš voňavých, rastlín, oleje na vlasy zapáchali a ich použitie ľudí odrádzalo. Dnes sú oleje voňavé, ich vôňa preniká aj do prostredia, v ktorom sa nachádzate. Tento typ vône vydrží vo Vašich vlasoch aj dlhšie obdobie. Rôzne extrakty z ovocia či kvetín, dodávajú olejom špecifickú, avšak veľmi príjemnú arómu.