Nalíčte sa v zimných farbách

Zima je v plnom prúde a Vy rozhodne chcete držať krok s módou a svoj outfit práve tomuto oblečeniu prispôsobiť. Aj keď by sme sa rozhodne chceli vrátiť späť do čias, kedy bolo vonku krásne slniečko a my sme užívali slnečné lúče, bohužiaľ, už to nie je možné. Krásnu žltú tak pokojne vymeňte za iné farby na Vašej tváričke, ktoré sú pre zimu charakteristické. Pokiaľ chcete byť aj v tomto období „in“, rozhodne sa poobzerajte po aktuálnych trendoch, ktoré Vám prinášame aj v tomto našom článku.

Hnedá

Hnedá farba bude vždy „in“. Rozhodne ňou nikdy nič nepokazíte. Takáto farba perfektne pristane ženám, ktoré majú červené, blonďavé alebo hnedé vlasy. Hnedá je teda veľmi univerzálna farba. Ak by ste chceli vyniknúť a vyzerať celkom inak, zvoliť by ste si mohli napríklad trojkombináciu farieb, ktorých spoločnou farbou bude práve hnedá. Tmavohnedá, svetlá hnedá a béžová je tak obľúbenou kombináciou, ktorá sa dá použiť napríklad do očných tieňov. Tmavohnedá kajalová ceruzka by Vám v tomto prípade nemala k celkovej vizáži chýbať. Určite viaceré z Vás taktiež skúšali dymový spôsob líčenia očných partií. Ak by ste ho chceli realizovať aj v domácom prostredí, potom začnite nanesením bohatej vrstvy hnedého očného tieňu na vonkajší okraj viečka. Pod Vašim okom by ste mali zachovať len veľmi úzku linku, ktorá by mala byť veľmi prirodzená. Vnútorný kútik oka by ste mali nechať vo veľmi svetlej farbe, v tomto prípade vo farbe béžovej. Dbajte o to, aby sa jednotlivé kútiky Vašich očí vzájomne dopĺňali, a teda zvoľte vhodnú farbu na prechod medzi bledou a veľmi tmavou hnedou. V prípade, že máte k dispozícií Kajalovu ceruzku, vytvorte si líniu dolným okrajom viečka veľmi opatrne a jemne, pričom na hornom okraji môžete s ceruzkou prechádzať oveľa intenzívnejšie. V poslednej fáze môžete naniesť aspoň dve vrstvy riasenky, ktorá dodá Vášmu vzhľadu perfektný look.

Zelená

Aj keď sa to nezdá, pokojne by sme mohli zelenú zaradiť medzi farby, ktoré sú počas zimného obdobia „in“. Ak by ste si zvolili práve túto farbu, vyberte si skôr zemitejšie odtiene, ktoré sú predsa len viac v súlade s týmto ročným obdobím. Zemitá zelená, svetlejšia hnedozelená či béžová. Pri voľbe ceruzky sa rozhodnite viac pre vojenskú zelenú, pričom bledé odtiene nemajú v tomto prípade takmer žiadny zmysel. Aby ste mali Vaše oči a tváričku o čosi viac rozžiarenú, môžete si zvoliť napríklad bielu ceruzku ako doplnok k existujúcej zelenej. Neodmysliteľnou súčasťou je aj riasenka. Tá by mala byť tmavohnedá až čierna, pričom princíp nanášania bude rovnaký, ako v prípade hnedej kombinácie, kedy chcem vytvoriť dymové líčenie.