​Chcete vyzerať s Vašim účesom elegantne? Máme pre Vás tipy!

Chystáte sa na ples alebo na inú spoločenskú udalosť? Určite chcete vyzerať dokonale a elegantný účes je pre mnohé z Vás prioritou. Pramene vlasov zvykneme dvíhať, spúšťať, uchytávať gumičkou či inak tvarovať. A výsledok? Nie vždy sme s ním spokojné.

Módne sú v súčasnosti najmä účesy dohora, respektíve stiahnuté účesy, ktoré dokážu rozjasniť mnohé tváričky. Zvyšné doplnky na Vašom outfitte už neskôr veľmi jednoducho doladíte k takémuto účesu, ktorý sa hodí drvivej väčšine žien.

Twisty účes

Určite ho poznáte. Elegantná klasika v podobe účesu french twist je akýmsi „banánom“, teda aspoň tento tvar mnohým z Vás pripomína. Vlasy sa vo french twiste zakrúcajú rôznymi spôsobmi, avšak výsledok je v podstate rovnaký. Zásadou číslo jeden sú dokonale uhladené boky, pričom na zadnej strane účesu je viditeľný twist odhora až dolu. Klasický účes v podobe twistu nemôže chýbať u žiadnej z Vás, ktoré majú radi nestarnúcu eleganciu.

Drdoly vo vlasoch

Drdoly sú osvedčeným spestrením účesov. Predstavujú akési umelecké diela na korunke krásy, ktoré môžu byť menej výrazné, ale aj veľmi objemné a veľké, čím pútajú oveľa viac pozornosti. Všetko je však otázkou výsledku, ktorý chcete dosiahnuť. Rozdiely zvykne robiť aj umiestnenie účesu. Balerínovské drdoly, ako sme si ich nazvali, sú často striedané nízkymi a ležérnymi, ktoré sa môžu umiestniť na bok alebo v strede hlavy. Účes tohto typu vždy kvalitne uchyťte, aby sa nestalo, že po prebudení z neho nič neostane.

Zapletané copy

Zaplietanie nikdy nevyjde z módy, aj preto mu rozhodne venujte dostatočnú pozornosť. Zaplietanie môže byť samostatné, ale taktiež ho môžete použiť aj do ostatných účesov. Tenký vrkoč dokáže „osviežiť“ účes každej z Vás, ak je nutné zaujať zasa odlišným spôsobom. Viacero prameňov si môžete poprepletať a vytvoriť tak dokonalý účes, ktorý sa skvele hodí najmä k dlhým šatám. Zapletený prameň môžete pokojne smerovať po celom obvode hlavy alebo si vytvoriť dva copy a na ich konci pridať aj mašličku.

Chvosty

Poznáte chvosty? Každý raz sa dá tento typ skrášlenia Vašich vlasov vytvoriť celkom inak. Neustále majte na pamäti, že vyniknúť musí predovšetkým Vaša krása. Taktiež sa môžete pohrať aj s Vašou ofinkou. Ak ju máte, potom to nezabudnite využiť vo svoj prospech. Nadvihnite ju, spustite alebo vypnite. Je to len na Vás. Takýto účes sa Vám rozhodne bude páčiť.