VIANOČNÁ INŠPIRÁCIA - Ako poraziť suché a nepoddajné vlasy raz a navždy?

Poznáte ten pocit keď každé ráno strávite pred zrkadlom nejaký ten čas a Vaše vlasy sú aj napriek tomu „zvädnuté“, bez života a celé skrepovatené? Chladné počasie dopĺňané občasnými prehánkami vlasom určite na živote nepridávajú. Jediný spôsob ako vlasy dostať ako tak do požadovaného tvaru je pomocou stylingových prípravkov, kuliem a žehličiek. To však zanecháva vlasy ešte väčšmi zničené. Ide o akýsi uzavretý kruh, kolobeh, z ktorého nie je úniku. Ako sa však chrániť pred suchými, nepoddajnými a skrepatenými vlasmi?

Na trhu existuje nespočetne veľa vlasových prípravkov, ktoré sľubujú dosiahnutie žiarivých, lesklých vlasov. Pri spôsobe pokusu a omylu však ani „zázračné“ prípravky nepomáhajú a po dokonale hydratovaných vlasoch nie je ani stopy.

Prečo práve ja musím mať také suché a nepoddajné vlasy?

Prvým krokom je zistiť prečo vlastne vlasy potrebujú neustálu hydratáciu a prečo to vo Vašom prípade nefunguje podľa plánu. Prirodzenú hydratáciu vlasov majú za následok mazové kanáliky, ktoré vytvárajú akúsi ochrannú mazovú vrstvu ktorá cez korienok až po končeky vlasov hydratuje. Ak sú mazové kanáliky poškodené, nevytvárajú potrebný maz pre hydratáciu a Vaše vlasy ostávajú bez života, suché a nepoddajné. V takomto prípade dochádza ku krepovateniu vlasov, ktoré nie a nie dostať do požadovaného tvaru.

Ak spoznávate tento problém je viac ako jasné, že trpíte nedostatkom živín a hydratácie. V takomto prípade, by sa Váš zrak mal zamerať na prípravky, ktoré sú hĺbkovo hydratačné a zároveň vyživujúce. Vybrali sme pre Vás niečo špeciálne.

Farouk system CHI

Vlasová kozmetika priamo z Ameriky. Farouk Systems, u nás známe ako prípravky CHI na prvý pohľad nevyzerajú nejako vábne a ničím výnimočné. Opak je však pravdou, Farouk Systems vďaka inovatívnym technológiam, aplikovaním výskumov a poznatkov NASA do praxe ponúka unikátne produkty, ktoré predstihujú čokoľvek iné na trhu. Tento jednoduchý fakt odlišuje Farouk Systems od ostatných výrobcov vlasovej kozmetiky a dodnes je jednou z najrýchlejšie rozvíjajúcich sa profesionálnych značiek v oblasti priemyslu krásy.

CHI INFRA

Katiónová hydratácia ako účinný štartér hĺbkovej hydratácie spolu s molekulami prírodného hodvábu zaručia, že vlasy nebudú len dokonale hydratované, ale aj silné a zdravé. Ostatné zložky prípravku sa postarajú o dokonalú ochranu voči termálnym vplyvom ako je styling vlasov za pomoci žehličiek, kuliem a lakov na vlasy, ale aj nepriaznivým počasím. Tieto vlastnosti robia z rady CHI Infra neprekonateľných konkurentov v oblasti hydratačných vlasových prípravkov.

CHI INFRA TRIO - vianočný balíček

CHI INFRA SHAMPOO

CHI INFRA SHAMPOO

Udržiavať vlasy hydratované a čisté, to je primárnym cieľom a sľubovaným efektom každého hydratačného šampónu. V čom je však CHI Infra šampón iný?
Tento šampón je vlastníkom molekúl prírodného hodvábu, ktorý zaručuje zlepšenie prirodzenej štruktúry vlasov a značne pomáha korienkom vlasov ostať silné a zároveň zdravé. CHI šampón je vyrobený s bohatou krémovou receptúrou, ktorá obsahuje proteíny pre dokonalú výživu vlasov a vlasovej pokožky. Šampón je navrhnutý s katiónovým hydratačným vzájomne prepojeným vzorcom, ktorý zabezpečuje rovnováhu a vlhkosť pri čistení a poskytuje vlasom jemný a plnohodnotný vzhľad po celý deň. >>Pozrieť produkt v e-shope

Kľúčové vlastnosti šampónu:

* určený pre všetky typy vlasov
* zlepšuje hydratačnú rovnováhu vlasovej pokožky a vlasov
* obsahuje katiónovú hydratáciu a proteíny

Použitie výrobku:
Použitie šampónu je veľmi jednoduché. Stačí ak dostatočné množstvo šampónu votriete do vlhkých vlasov a dôkladne vpracujete po celej dĺžke vlasov. Šampón následne riadne vymyte aby vo vlasoch nezostali zvyšky šampónu.

CHI INFRA TREATMENT

CHI INFRA TREATMENT

Čo by to bol za kondicionér, keby nemal za úlohu vlasy zjemniť a zaručiť tak lepšiu česateľnosť. Prečo a hlavne v čom je kondicionér CHI Infra Treatment dobrý, dokonca lepší oproti ostatným kondicionérom? Určite stojí za zmienku účinná termálna ochrana voči stylingu vlasov pomocou fénov, žehličiek na vlasy alebo kuliem. Vlasy po nanesení kondicionéra ostávajú účinne chránené voči teplotným vplyvom a zaručujú svoj dlhotrvajúci lesk a vitalitu vlasov. Tak ako šampón aj kondicionér disponuje prírodným hodvábom, ktorý už po prvom použití zaručí zlepšenie štruktúry vlasov a spevnenie korienkov. Katiónová hydratácia dopomôže k dokonalej, ale hlavne hĺbkovej hydratácií vlasovej pokožky, ktorá následne cez korienok hydratuje celý vlas a zaručí tak zdravý lesk a celkové zdravie vlasu. >>Pozrieť produkt v e-shope

Kľúčové vlastnosti kondicionéru:

* katiónová hydratácia zaručuje dokonalú, hĺbkovú hydratáciu vlasov
* vytvára účinnú ochrannú vrstvu pred teplotným vplyvom (žehlička, fén, kulma, ale aj priame slnko)
* prírodný hodváb zaručí, že vlasy budú príjemne ako na pohľad, tak aj na dotyk

Použitie výrobku:
Pre čo najlepší a najefektívnejší výsledok je vhodné kondicionér kombinovať s CHI Infra šampónom. Kondicionér stačí po umytí vlasov naniesť do vlhkých vlasov a rovnomerne rozotrieť. Po uplynutí 2 až 5 minút dôkladne vypláchnuť.

CHI SILK INFUSION

CHI SILK INFUSION

Bez-oplachová obnovujúca maska bez alkoholu je špeciálne vyvinutá na prácu v spojení so zvyškom línie CHI Infra. Tak ako aj kondicionér, táto olejovitá maska dokonale chráni vlasy pred teplotnými vplyvmi stylingu, či prostredia. Maska je bohatá na obsah prírodného hodvábu a proteínov pšenice a sóje. Vďaka čomu pomáha posilňovať vlasové korienky a zároveň poskytuje neuveriteľnú jemnosť, ovládateľnosť a lesk. >>Pozrieť produkt v e-shope

Kľúčové vlastnosti masky

* účinný komplex na reparáciu vlasov
* obsah proteínov pšenice a sóje zaručí posilnenie korienkov a vytvára neuveriteľnú jemnosť
* ochrana pred teplými vplyvmi stylingu a prostredia

Použitie výrobku:

Malé množstvo masky stačí rozotrieť v rukách a jemne votrieť do končekov, poprípade po dĺžke celých vlasov.

CHI KERATIN

Rada CHI Keratin je podobná svojím kolegom vyššie. Rada CHI Keratin sa vyznačuje esenciálnymi arganovými a jojobovými olejmi, ktoré zaručujú výživu, zdravie a ochranu vlasov počas dlhej doby. Technológia Keratrix™ dopomáha k správnemu „dávkovaniu“, respektíve postupnému a pravidelnému uvoľňovaniu.

CHI KERATIN TRIO - Vianočný balíček

CHI KERATIN SHAMPOO

CHI KERATION SHAMPOO

Už na prvý pohľad je šampón hustý a bohatý, vďaka čomu je zrejmé, že na aplikáciu nebudete potrebovať veľké množstvo. Luxusná vôňa keratínovej línie hneď naznačí, že ide o silný koncentrát keratínu, jojobového a arganového oleja. Tieto esenciálne oleje zaručia výživu pre zdravie, ochranu a lesk vlasov počas dlhej doby. Je dôležité poznamenať, že šampón neobsahuje žiadne sulfáty a parabény. Prevratná technológia Keratrix™ využíva systém postupného uvoľňovania pre celodennú ochranu a starostlivosť. >>Pozrieť produkt v e-shope

Kľúčové vlastnosti šampónu

* jemne čistí a zároveň opravuje poškodené vlasy doplnením potrebného množstva keratínu
* esenciálne oleje Jojoby a Arganu dodávajú výživu, ochranu a lesk vlasov
* bez sulfátov a parabénov

Použitie výrobku:
Šampón je potrebné aplikovať po celej dĺžke vlhkých vlasov a následne riadne vypláchnuť. V prípade potreby tento proces opakovať.

CHI KERATIN CONDITIONER

CHI KERATIN CONDICIONER

Bohatý kondicionér okamžite vlasy zmäkčuje a zaručuje jemnosť a jednoduchú rozčesateľnosť vlasov. Rekonštrukčný kondicionér nie len, že zlepší elasticitu vlasov, ale zároveň pôsobí preventívne proti budúcemu poškodeniu. Kondicionér doslova utesňuje a uzamkne vlhkosť vo vlasovej pokožke, čo zaručí správnu hydratáciu vlasov počas celého dňa. Technológia Keratrix™ sa postará o to, aby toto dávkovanie bolo priamoúmerné. >>Pozrieť produkt v e-shope

Kľúčové vlastnosti kondicionéru

* priamo úmerne obnovuje úroveň vlhkosti.
* rekonštruuje, posilňuje a zároveň utesňuje hydratáciu vlasovej pokožky
* dopĺňa vlasom vlastný proteín pre výrazné posilnenie vlasov a prevenciu pred budúcim poškodením

Použitie výrobku:
Pre dosiahnutie čo najväčšieho efektu a výsledku odporúčame využívať kondicionér spolu so šampónom CHI Keratin. Kondicionér stačí votrieť do umytých a ešte vlhkých vlasov, po celej dĺžke – najmä na poškodené časti vlasu. Nechajte pôsobiť 3 – 5 minút a následne opláchnite vodou, najlepšie vlažnou a nie príliš horúcou.

CHI KERATIN SILK INFUSION

CHI KERATIN SILK INFUSION


Rekonštrukčný komplex lieči a zároveň hydratuje poškodené vlasy. Zatiaľ čo prirodzený keratín obnovuje vlasovú pokožku, prírodný hodváb preniká hlboko do vlasov aby čo najúčinnejšie udržal vlhkosť a vyhladil pokožku. Táto unikátna zmes výrazne zlepšuje elasticitu, zabraňuje budúcim zlomeniam vlasov a pridáva intenzívnu hydratáciu, ktorá obnovuje jemnosť a lesk. Je namieste zdôrazniť, že tento komplex je bez-oplachový, čiže jednoducho a rýchlo aplikovateľný. >>Pozrieť produkt v e-shope

Kľúčové vlastnosti komplexu

* lieči a hydratuje poškodené vlasy
* výrazne zlepšuje elasticitu a pôsobí preventívne proti poškodeniu
* dodáva vlasom intenzívnu vlhkosť, hebkosť a lesk

Použitie výrobku:
Stačí ak rozotriete malé množstvo v dlaniach rúk a následne vpracujte rovnomerne do vlasov. Výrobok neoplachujte a rovno pokračujte v úprave vlasov ako zvyčajne.

Či už sa rozhodnete pre CHI INFRA, alebo CHI KERATIN s určitosťou vieme, že nebudete sklamaní. Keď by sme výrobky svojimi vlastnosťami a cenovou hladinou porovnávali s ostatnými prípravkami z našej ponuky nenašli by sme porovnateľný produkt.