​TOP najhorších módnych trendov, ktoré milujete

Každá z Vás sa tu určite nájde. Módne trendy, ktoré milujeme, často nemusia byť práve tie, ktoré sú „in“ a ktoré by prospeli našej kráse. Aj keď sa hovorí, že slovenské ženy sú tie najkrajšie, často týmito módnymi trendmi „trpí“ nejedna žena. Všimli ste si aj Vy to, že ženy na západnej strane Európy často vyzerajú lepšie ako tunajšie?

Krásna maska bez make-upu

Určite to poznáte. Pri pohľade z diaľky je prakticky všetko v poriadku, avšak čím bližšie sa žena nachádza, tým Vaše presvedčenie čoraz viac upadá. Tvár, ktorú nezdobí nič iné len make-up nie je pravdepodobne tou, ktorú chcete reálne vidieť. Nie každá žena si dokáže zvoliť práve taký make-up, ktorý by z nej urobil ešte krajšiu ženu. Skutočne, je to veľký problém. Vyzerať prirodzene aj s make-upom sa podarí len hŕstke žien. Chcete však dokonalú starostlivosť o Vašu pleť spolu s dostatkom času na takéto úpravy. Často je výsledok na Vašej tvári ohromujúci – avšak v negatívnom slova zmysle.

Tenké a vytetované obočie

Už veľa článkov sa o ňom popísalo, avšak nedá nám ho nespomenúť. Samozrejme, neupravené obočie vyzerá často priam hrozne ako dokonale. Žiadna z nás totiž nechce vyzerať ako muž, aj preto často berieme do rúk pinzetu alebo ideme pod laser, kde nám jednotlivé chĺpky odstránia. Dajte si však pozor na to, aby ste to neprehnali. Čo to znamená? Určite si nechajte dostatok obočia, ktoré bude symbolizovať Vašu ženskú krásu. Dokonalé obočie nemusí byť husté, rozhodne však musí obsahovať dostatok chĺpkov. Určite sa nedá nahradiť vytetovaným obočím. To v žiadnom prípade. Dáma s vytetovaným obočím môže prakticky zabudnúť na eleganciu.

Umelé mihalnice

Pri očiach ešte zostaneme. Umelé mihalnice sú opäť ďalším kameňom úrazu. Lepenie umelých rias poškodzuje tie predchádzajúce – prirodzené, čo musí byť jednoducho dostatočný argument pre všetky z Vás, aby ste sa tomuto módnemu výstrelku vyhli oblúkom. Umelé mihalnice totiž skorej vypadnú a je v podstate úplne jedno, ako kvalitne boli urobené v akom prestížnom salóne ste si ich dali vyrobiť. Skúste staviť na prirodzenosť – predsa len prirodzené mihalnice vyzerajú na žene vždy najlepšie.

Melír

Melír je skutočne len pre tínedžerky, respektíve ženy, ktoré silou – mocou chcú a musia zaujať. Oživíme to melírom je frázou patriacou do lacného kaderníctva – Vy stavte na krásnu farbu Vašich vlasov.