​Super účesy už za 5 minút!

Nedostatok času trápi nejednu z Vás. Vyzerať krásne by však chcela každá. Ako dosiahnuť účes s dokonalým vzhľadom už za 5 minút? V tomto článku Vám ponúkame až 5 rôznych účesov, ktoré sa dajú zvládnuť už za 5 minút a rozhodne sa s nimi budete cítiť dostatočne sebavedome a v spoločnosti zaujmete.

Drdol smerom hore

Tento účes by sme mohli nazvať ako nejakú stávku na istotu. Na hlave si urobíte drdol, ktorý však dokážete ešte viac ozvláštniť – umiestnením vysoko na hlave. Na vytvorenie takéhoto účesu potrebujete hrubé gumičky, okolo ktorých je nutné omotať vlasy, avšak ide to aj bez nich. Druhá alternatíva sa hodí najmä ženám, ktoré majú o niečo kratšie vlasy. Urobte si teda klasický vysoký chvost, omotajte ho okolo gumičky a prichyťte so sponkami.

Dva krásne drdoly

Určite každá z Vás si z času na čas dá záležať na účese o niečo viac. Originálnejší účes je napríklad spojenie dvoch drdolov. Rozdeľte si vlasy, ako keby ste si robili účes pol na pol a postupujte podobne, ako sme napísali vyššie. Z vlasov, ktoré sú vyčlenené hore na hlave si spravte chvost, ktorý omotajte okolo gumičky a ten zachyťte spolu so sponkami. Tento istý postup spravte aj s vlasmi, ktoré zostali visieť nižšie – vytvorte si rovnaký drdol, ktorý umiestnite hneď pod tým prvým a výsledok? Rozhodne budete prekvapená, čo sa Vám podarilo.

Obyčajná mašlička

Mnohé z Vás sa uspokoja s rozpustenými vlasmi. Náš tip s mašličkou Vám však z týchto rozpustených vlasov spraví niečo celkom neobyčajné. Účes si vytvoríte pomocou dvoch tenkých pramienkov. Po zauzlení vlasov použite tenkú sponku, ktorá Vašu korunku krásy udrží na zvolenom mieste a účes je na svete. Jednoduché, no nie?

Chvost – 2x!

Bohaté vlasy? Môžete ich mať aj Vy! Trik je v samotnom chvoste a spôsobe jeho „vyrobenia“. Začína sa to samotným chvostom, ktorý sa navrství pomocou druhého chvostu. Navzájom sa tieto chvosty prepletú cez seba, a to rafinovaným trikom. Najskôr si teda vytvorte vysoký chvost a hneď pod ním ďalší. Vlasy, ktoré padajú zhora prekryjú spodnú gumičku a výsledok bude účes podobajúcemu sa tomu s príčeskom.

Vrkoče

A na záver ešte posledný typ. Vrkoč si vytvoríte o niekoľko minút a to je zrejme najťažšia úloha pri tomto účese. Ak si ho zapletiete, je účes vytvorený, avšak Vy ho ešte môžete vyšperkovať pozdvihnutím zapletených vlasov dohora. Koniec vrkoča zasuňte do vlasov a elegantne prichyťte so sponkami.