​Preč s nudným účesom

Neustále rovnaké česanie? Stále tie isté ťahy hrebeňom? Väčšina žien kreuje na svojej korunke krásy neustále rovnaké účesy, ako keby máme strach vyskúšať niečo nové a jedinečné, čo by nás celkom oživilo. Určite treba počítať s tým, že svoje okolie už neohúrime tým istým účesom aj desiaty raz. Ak aj Vy cítite, že je čas na zmenu, určite si prečítajte nasledujúci článok, ktorým Vám prinášame niekoľko tipov.

Nádych osvieženým vlasom

Cestička na jednu alebo druhú stranu, pramene prečesať a účes je viac-menej hotový. Rozpustené vlasy hádam nedokážete pokaziť. Aj tie však dokážu vyzerať inak a odlišne, pričom stačí mať trošku fantázie. Pomôcť si pokojne môžete ozdobami na vlasy, ako napríklad s čelenkou, ktorá nádherne vynikne a vždy udrží vlasy pohromade. Taktiež môžete využiť aj sponky, ktorými sa dajú kreovať rôzne typy účesov. Ak ste doteraz bižutérie len obchádzali, určite do niektorej z nich zájdite a poobzerajte sa po vlasových doplnkov, ktoré rozžiaria Váš účes.

Vylepšený chvost

Či už sa radíte medzi milovníčku chvostov alebo si tento typ účesu len občas doprajete, určite Vás budú zaujímať rôzne vylepšenia. Čelenky, sponky alebo zvlnenie vlasov sú rozhodne faktory, ktoré zaberajú na každý typ vlasov. Ponúkame Vám však ešte jeden tip – chvost urobte na inom mieste, ako ho robíte tradične a pokojne sa pozrite do zrkadla, ako vyzeráte. Zmena? Rozhodne áno!

Zmeňte si vlasy

V prípade, že „trpíte“ dostatkom času, nepotrebujete na vlasoch žiaden doplnok. Jednoducho by ste mali len zmeniť podobu svojich vlasov, pričom takáto premena je pre mnohé z Vás vítanou zmenou. Pokojne môžete skúsiť vlnenie, žehlenie či iné kreácie na Vašich vlasoch. Vyberte si či už žehlenie alebo vlnenie podľa toho, čo ste na vlasoch dlho nemali. Zmena rozhodne stojí za to.

Pramienky

Nestojí to takmer nič a pritom zmena je viac ako veľká. Začnite tým, že prehodíte cestičku a pramienky vytiahnete von z Vašej korunky krásy. Ak sa Vám okolo tvárových línií budú vlniť jemné prúdy vlasov, budete vyzerať nielen štíhlo, ale aj jemnejšie. Krásne pramienky má len veľmi málo žien. Ak sa však radíte medzi túto hŕstku, rozhodne oživte vlasy práve týmto spôsobom.

Noste klobúčik

Ak sa pozrieme von na ulicu, hádam neuvidíme žiadnu ženu s klobúčikom. Tento módny doplnok je pre mnoho ženy ešte stále tabu a vidieť ho skutočne málokedy. Pritom na hlave vyzerajú skvele, často si nevieme ženu bez klobúka ani predstaviť. Na výber máte v prípade klobúkov široké spektrum druhov, štýlov, farieb, ale aj materiálov, z ktorých sú klobúky vyrobené. Nedajte sa teda odradiť a zájdite do najbližšieho obchodu s klobúkmi a módnymi doplnkami.