Očarte mužov ešte viac s našimi trikmi!

Ak patríte medzi tie ženy, na ktoré sa jednoducho muži „lepia“, potom tento článok zrejme nie je pre Vás. Pre všetky ostatné dámy, ktoré chcú pútať o niečo viac pozornosti tu máme pripravené beauty tipy a triky. Jednoduché triky Vám zabezpečia pozornosť mužov a rozhodne s nimi nebudete vyzerať umelo. Veď práve prirodzenosť je tá vlastnosť, ktorej sa muži čoraz viac dožadujú. Tieto triky skutočne neodhalia, avšak Vám veľmi pomôžu. Poďme na to!

Klieštiky na riasy

Očí sú vždy magnetom či už mužskej, ale aj ženskej pozornosti. Všimneme si ich väčšinou ako prvé pri pohľade na iného človeka, pričom ich dokonalá úprava je rozhodne na mieste. Aby aj Vaše oči vynikli, mali by ste si zobrať do rúk klieštiky a začať s nimi jednotlivé riasy tvarovať. Stačí ich priložiť ku korienkom a následne už budete vedieť, čo s nimi. Takéto riasy sú jednoducho neodolateľné a veľmi sexy.

Maskara na oči

Stará dobrá maskara sa hodí aj v tomto prípade. Väčšina žien však ešte stále nevie nájsť ten vhodný spôsob, ktorým by sa netvoril hrubý čierny nános na riasach a riasy by vyzerali oveľa prirodzenejšie. Pritom stačí, ak potiahnete niekoľko krát od korienkov ku končekom, pričom zabudnite na zbytočné vrstvenie, ktoré Vám na kráse rozhodne nepridá. Maskaru na mnohých ženách takmer nevidno a pritom muži ju tak milujú!

Rúž na pery

Pery sú symbolom ženskosti. Ak ich vzhľad chcete podceniť, potom príliš pozornosti u mužov nezískate. Dobre sa o ne starajte, nikdy ich nenechajte vyschnúť a vždy im dodajte dostatok výživy. Existuje celý rad kozmetických prípravkov pre ich starostlivosť, na konci však nezabudnite na kvalitný rúž. Ak chcete dosiahnuť prirodzený vzhľad, potom príliš „ostré“ farby nie sú vhodné. Často si to však Váš outfit „pýta“ a v tom prípade to netreba zatracovať.

Farba na líčkach

Líčka sú dnes veľmi trendy, avšak dajte si pozor na vhodný výber púdru a samotného líčenia. Prirodzene podčiarknite všetky črty, ktoré chcete vyzdvihnúť a ktoré príroda „zabudla“ zvýrazniť. Ideálnymi farbami sú ružová a červená, avšak s ich sýtosťou to netreba preháňať. Vždy skombinujte líčka aj s Vašim ostatným líčením – najmä s perami a tiež so zvýraznením Vašich očí. Dominantná by mala byť len jedna oblasť, nie všetky rovnako. Svojimi líčkami tak dávate najavo „život“ a akúsi radosť, pretože krásne guľaté červené či ružové líčka sú jednoducho príťažlivé a energické.