Egypt Wonder – egyptská hlinka

Už odpradávna sa ženy o seba starali. Chceli byť upravené, namaľované, vyzerať príťažlivo pre muža. Využívali na to produkty prírody. Postupom času prichádzali na výrobu rôznych mastí, zábalov, rúžov. Boli to len pokusy o kozmetické produkty, ktoré sa postupom času vyvíjali a zlepšovali. Dnes je však situácia celkom iná. Upravenosť ženy sa vníma ako samozrejmosť, ako niečo bežné a prirodzené. A tak by to aj malo byť, i keď nie vždy je to ľahké.
Rozdiel medzi ženami voľakedy a teraz je v tom, že kým ženy na začiatkoch mali čisté produkty prírody a pomaly objavovali na čo slúžia, k čomu sú dobré , ženy dnešnej doby vedia veľmi dobre, aká je vzácna príroda, jej produkty a jej čistota. O čo vzácnejšie je dosiahnuť čistý produkt, taký, akým je egyptská hlinka.

K čomu slúži egyptská hlinka?

Egyptská hlinka je 100% prírodný produkt, ktorý sa prispôsobí  Vášmu Ph pokožky. Jeho úžasné a jedinečné vlastnosti sú najmä schopnosti liečiť kožné ochorenia ako akné a vyrážky, ale tiež upokojuje psoriázu a atopický ekzém. Práve vďaka týmto vlastnostiam sa používa aj v kúpeľoch.  Jedná sa o jedinečný produkt vhodný pre dámy aj pánov, pre tých, ktorým záleží na svojom vzhľade. Pre tých, ktorí chcú vyzerať sviežo, mlado a opálene.

Ako aplikovať Egypt Wonder ?

 Egypt Wonder sa vyrába vo forme prášku aj ako kompaktný púder. Podľa množstva, ktoré si na telo aplikujete, dosiahnete intenzitu opálenia, po ktorom túžite. Práve to je na tom to najfascinujúcejšie, že sami si zvolíte, množstvo a miesto najvýraznejšieho opálenia. Egypt wonder sa vyrába jednom odtieni, ktorý sa prispôsobí a splynie s každým odtieňom pleti, čo Vám zabezpečí, že dosiahnete prirodzene vyzerajúce opálenie - ako Vaše vlastné. A to kedykoľvek, i keď vonku nesvieti dovolenkové slniečko. Dámy zvyknú preferovať sexi opálený dekolt v letnej tunike, či krásne hladké a opálene nohy spod letnej sukničky. Budete vyzerať, akoby ste sa práve vrátili z dovolenky pri mori!

Egypt Wonder –Gold fever gel - trblietavý gél so zlatom

Jedinečný a luxusný produkt pre úžasný a neopakovateľný vzhľad. Jeho zloženie tvoria čiastočky pravého zlata, ktoré rozžiaria pokožku, vďaka čomu bude vyzerať sviežo, mladistvo a zmyselne.  Pleť revitalizuje a zabraňuje vzniku voľných radikálov. Kyselina hyalurónová  vyplňuje a minimalizuje vrásky. Macadamiový olej zlepšuje pružnosť pokožky a kamilka ju upokojuje, v tom je to tajomstvo dokonalosti. 

Egypt wonder  - compact Pearl powder  - kompaktný púder s perleťou

Kompaktný púder s perleťovým efektom dodá vašej tvári jedinečný vzhľad plný sviežosti. Vďaka perleťovému efektu bude pleť pôsobiť rozžiarene, zdravo  a napnuto. Nezanecháva šmuhy, vyzerá prirodzene. Dodá Vašej pleti krásny odtieň opálenia.

Egypt Wonder – Goldfever Tatoos

Elegantné tetovanie na vzácnu príležitosť. Tieto tetovania z čistého zlata dodajú Vášmu telu pravú dávku sexepílu a rafinovanosti. Záleží len na Vás, na ktorú časť tela tetovanie umiestnite.