5 tipov, ako byť krásna počas celého dňa

Byť krásna počas celého dňa a za každého počasia nie je vôbec jednoduché. Zvlášť, ak máme stresové dni, kedy nič nestíhame. Tieto dni sa nám zväčša stávajú také divné veci, ktoré by sa za normálnych okolností rozhodne stať nemohli! Zvládnuť stres a nápor emócii v tej chvíli je jedna vec, ale vyzerať pri tom dobre a tváriť sa nevytočene z konceptu je vec druhá. Existuje pár pomocníkov, ktoré by mali mať dámy vždy po ruke na uľahčenie bežného dňa. Aj letného, plného horúčav.

Antiperspirant

Základná výbava kabelky každej ženy. Treba si však dávať pozor, ak máte kožu citlivú, náchylnú na začervenanie a podráždenie. Treba si vytypovať, ktoré výrobky Vám vyhovujú najviac a tú používať. Treba mať však na mysli, ak idete na nejakú letnú večerný žúr v čiernych mini šatách, aby ste nemali nepekné fľaky od potu, alebo biele fľaky od nevhodne zvoleného antiperspirantu.

Papieriky na odmastenie pokožky

Sú nenahraditeľnou súčasťou každej dámskej kabelky. Sú maličké a zmestia sa aj do tej najmenšej kabelky. Sú nenápadne a neskutočne premenia pleť.  Vysajú mastnotu a zároveň odstránia jemné nečistoty. Pleť zostane po nich opäť matná a hebká. Sú ideálnym pomocníkom v horúčavách.  Ľahko nimi odmastíte pokožku kedykoľvek počas dňa.

Telové mlieko s ligotavými čiastočkami

Ľahké telové mlieko obsahujúce jemné ligotavé čiastočky nádherné rozžiari celé Vaše telo. Dodá mu ľahko opálený vzhľad a zjemní Vašu pokožku. Budete sa cítiť perfektne. Je dokonalou voľbou pri letných šatách, či tielkach s výstrihom. Dodá nádhernú žiaru Vašim opáleným nôžkam v minisukni.  Dá sa používať každodenne, alebo aj len pri výnimočných akciách. Perfektne vynikne telo v plavkách s týmto mliekom.  Budete pôsobiť veľmi žensky, rafinovane a sexi.

Antiperspirant na nohy

V lete radi vystavujeme nôžky na obdiv v sandálikoch, šľapkách, krásnych lodičkách s otvorenou špičkou. No i v horúcich dňoch treba myslieť na naše chodidlá. Na trhu existuje široká škála výrobkov zabraňujúcich poteniu nôh. Od antibakteriálnych, osviežujúcich až po zvláčňujúce.  Je dobré si zadovážiť takýto výrobok a mať ho po ruke zvlášť v letných dňoch. Budete sa tak cítiť lepšie a uvoľnenejšie aj počas vysokých horúčav!

Voda

Voda je neoddeliteľnou súčasťou nášho života. Na príjem tekutín by sme mali myslieť počas horúčav intenzívnejšie! Treba mať fľašu s vodou pri sebe kamkoľvek sa pohnete. Strata tekutín má pre telo fatálne následky, na jeho funkcie aj fungovanie. Ak nepijeme dostatočné množstvo tekutín, obzvlášť počas veľmi horúcich letných dní, vedome si ubližujeme. Pri nedostatočnom množstve prijatých tekutín telo stráca aj svoju vonkajšiu krásu. Stráca sa elasticita kože, koža zostáva vysušená, nepružná. Sliznice sú vysušené, dehydrované. Cítime sa unavení, malátni a častokrát aj podráždení.  Nedostatok tekutín potom vplýva aj na fungovanie tráviacieho aj vylučovacieho traktu. Mali by sme si odsledovať množstvo vody, ktoré za deň vypijeme. Ideálne je mať  fľašu s vodou stále na očiach, aby sme na to nezabúdali.